Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Στρατηγική για Bux ιστοσελίδες

| No comment
Στρατηγική για χρήστες που δεν θέλουν να επενδύσουν 
Στάδιο 1
Πρώτα πρέπει να κάνετε εγγραφή στις ιστοσελίδες που σας ανάφερα. Είναι ιστοσελίδες με δωρεάν εγγραφή χωρισμένες σε κατηγορία αξιοπιστίας και πληρώνουν άμεσα τους χρήστες τους για να βλέπουν διαφημίσεις. Δυστυχώς τα ποσά που δίνουν για θέαση διαφημίσεων δεν είναι και πολύ ψηλά αλλά μέσα από την ενοικίαση εργατών μπορείτε εύκολα να σταθεροποιήσετε το έξτρα μηνιαίο εισόδημα σας.
Ο λόγος που πρέπει να κάνεις εγγραφή σε όσο περισσότερες ιστοσελίδες μπορείς αντί σε μόνο μια ιστοσελίδα είναι πολύ απλός. Δύσκολα κάποιος θα κατορθώσει να βγάζει 800 ευρώ από μόνο μια ιστοσελίδα πάρα να βγάζει από 100 ευρώ από κάθε ιστοσελίδα ξεχωριστά. Για τυχόν παρεξηγήσεις, μπορεί κάποιος να βγάλει 800 ευρώ από μόνο μια ιστοσελίδα αλλά απαιτεί πολύ χρόνο. Μερικοί χρήστες του Neobux βγάζουν περισσότερα από 2000 ευρώ το μήνα αλλά για να φτάσουν σε αυτό το σημείο χρειάστηκαν 5 χρόνια. 
Το euroulakia.com θα σας περιγράψει την στρατηγική που θα σας κάνει να βγάζετε 100 ευρώ από την κάθε ιστοσελίδα ξεχωριστά σε λίγους μόνο μήνες χωρίς να επενδύσετε ούτε ένα ευρώ. Για παράδειγμα εάν κάποιος εγγραφεί σε 8 ιστοσελίδες σε 2-3 μήνες θα έχει ένα σταθερό μηνιαίο εισόδημα 800 ευρώ (8 x 100). Κάλλιστα αυτό το ποσό μπορεί να μεγαλώσει με το χρόνο (Αυτό εξαρτάται από τις ανάγκες και τι ποσό θέλει να βγάζει ο κάθε χρήστης).
Άρα το πρώτο στάδιο είναι να εγγραφείτε σε όσες περισσότερες ιστοσελίδες είναι δυνατό. Μπορείτε να δείτε τις κορυφαίες και τις πιο αξιόπιστες ιστοσελίδες πατώντας εδώ. 

Στάδιο 2
Ξεκινήστε να κλικάρετε τις διαφημίσεις σε καθημερινή βάση σε όλες τις ιστοσελίδες που έχετε κάνει εγγραφή. Ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να ανοίξετε όλες τις ιστοσελίδες σε διαφορετικά παράθυρα και να μικρύνεται τα παράθυρα. Ταυτόχρονα κλικάρετε τις διαφημίσεις σε κάθε παράθυρο ξεχωριστά. Με αυτό τον τρόπο θα τελειώσετε σε 20 λεπτά. Με κάθε διαφήμιση που βλέπετε ο λογαριασμός σας θα πιστώνεται αυτόματα. Κάθε μέρα θα πιστώνεστε 4 σεντς αλλά αυτό το ποσό θα μεγαλώσει όταν ενοικιάσετε εργάτες. Μέχρι να ενοικιάσετε εργάτες θέλει υπομονή επειδή παίρνει περίπου ένα μήνα καθημερινώς κλικαρίσματος.
Μην ξεχνάτε πως αυτό γίνεται χωρίς να κάνετε κάποια επένδυση άρα είναι λογικό να σας πάρει τόσο χρόνο. Όταν συγκεντρώσετε 70 σεντς τότε είναι που ξεκινά το παιχνίδι. 
Περιληπτικά σε αυτό το στάδιο πρέπει να κλικάρετε όλες τις διαθέσιμες διαφημίσεις μέχρι να αποκτήσετε 70 σεντς. 

Στάδιο 3
Εάν τα καταφέρατε μέχρι σε αυτό το στάδιο τότε συγχαρητήρια. Πολύ λίγοι χρήστες έχουν την υπομονή για να φτάσουν σε αυτό το στάδιο. Τώρα που αποκτήσετε τα 70 σεντς μπορείτε να ενοικιάσετε τους ρεφέραλς (εργάτες). Οι εργάτες είναι οι χρήστες που κάνουν εγγραφή στις ιστοσελίδες χωρίς κάποιον να τους το προτείνει. Όσες (πορτοκαλί) διαφημίσεις δουν οι ρεφέραλς τότε θα πιστώνεστε και εσείς χωρίς να κάνετε τίποτα. Είναι σημαντικό να βλέπετε τις πορτοκαλί διαφημίσεις για τον λόγο ότι αν δεν τις δείτε δεν θα πιστωθείτε τα κλικ των εργατών σας. 
Περιληπτικά σε αυτό το στάδιο πρέπει να ενοικιάσετε ρεφεραλς (εργάτες) έτσι ώστε να βγάζετε πιο γρήγορα λεφτά και να ανοίξετε την αυτοπληρωμή.

Στάδιο 4
Συνεχίστε να ενοικιάζετε ρεφέραλς (εργάτες) κάθε εβδομάδα μέχρι να φτάσετε στο όριο (200 ρεφεραλς). Κάθε ρεφεραλ κοστίζει 20 σεντς αλλά όσο πιο πολλούς ρεφεραλς έχετε τόσο πιο γρήγορα θα βγάζετε λεφτά. Όταν φτάσετε τους 200 ρεφεραλς θα πρέπει να μαζέψετε λεφτά για να γίνεται Gold μέλος έτσι ώστε να φύγει το όριο και να ξαναρχίσετε να ενοικιάσετε και άλλους ρεφεραλς. Το gold membership κοστίζει περίπου 90 δολάρια. Άρα θα πρέπει να περιμένετε περίπου ένα μήνα για να μαζέψετε αυτά τα 90 ευρώ από τους ρεφεραλς σας.
Κάθε κλικ ενός ρεφεραλ θα σας αποφέρει κέρδος 1 σεντ. Με απλά μαθηματικά αν έχετε 200 ρεφερλας με μέσο όρο 2 διαφημίσεις να βλέπει ο καθένας καθημερινά θα σας αποφέρει 4$ κέρδος καθημερινά. Σε περίπου 25 μέρες θα έχετε μαζέψει τα 90$ για να αγοράσετε το Golden membership. Πριν όμως φυλάξετε λεφτά για να αγοράσετε την Golden συνδρομή θα πρέπει να επεκτείνετε όλους τους ρεφεραλς σας πάνω από 150 μέρες και να κλείσετε την αυτοπληρωμή
Περιληπτικά σε αυτό το στάδιο θα πρέπει να ενοικιάζετε ρεφεραλς (εργάτες) κάθε εβδομάδα έτσι ώστε να φτάσετε τους 200. Όταν φτάσετε τους 200 δεν θα μπορείτε να ενοικιάσετε άλλους έως που αγοράσετε το Golden membership. Πριν αγοράσετε όμως την συνδρομή θα πρέπει να τους επεκτείνετε όλους τους ρεφεραλς για 240 μέρες. Με την καθημερινή προμήθεια που θα σας δίνουν οι ρεφεραλς σας θα αποκτήσετε τα 90$ σε ένα μήνα.

Στάδιο 5
Όταν αγοράσετε το Golden τότε ξεκινήστε  ξανά να ενοικιάζετε ρεφεραλς μέχρι να φτάσετε τους 2000. Μόλις φτάσετε τους 2000 σταματήστε να ενοικιάζεται, σβήστε την αυτοπληρωμή και επεκτείνετε τους ρεφεραλς σας ξανά για 240 μέρες. Μετά ανακυκλώστε όσους ρεφεραλς δεν είναι αποδημητικοί και αρχίστε να κάνετε ανάληψη.
Με 2000 ρεφεραλς και μέσο όρο 1 διαφήμιση να βλέπει ο καθένας καθημερινά θα σας αποφέρει 20$ καθημερινά (2000 x 0.01 x 1). 
Tags :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts

Accordition