Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Στρατηγική για Clixsense

| 1 Comment
Σας παρουσιάζουμε την στρατηγική για το Clixsense και Cashnhits για τον λόγο ότι αυτές οι 2 ιστοσελίδες λειτουργούν κάπως διαφορετικά από τις υπόλοιπες. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να ενοικιάσετε ρεφεραλς (εργάτες) αλλά ευτυχώς υπάρχει η δυνατότητα να προσκαλέσετε φίλους και γνωστούς σας για να κάνουν εγγραφή σε αυτές τις 2 ιστοσελίδες και να παίρνεται προμήθεια από τα κέρδη τους.
Υπάρχουν πολλές διαφημίσεις για θέαση και πολλές μικροδουλείες έτσι ώστε να κερδίζετε καθημερινά κάποια δολάρια. Για να κερδίσετε όμως αρκετά εκατοντάδες δολάρια τον μήνα θα πρέπει να συστήσετε τις ιστοσελίδες σε φίλους σας. Οι σελίδες αυτές επιτρέπουν μέχρι 8 επίπεδα ρεφεραλς. 
Με απλά μαθηματικά εάν συστήσετε 2 φίλους σας να κάνουν εγγραφή και αυτοί οι 2 φίλοι/γνωστοί σας συστήσουν άλλους 2 φίλους τους και ούτω κάθε εξής τότε στο τέλος θα έχετε περίπου 500 άμεσους ρεφέραλς. Αν αυτοί οι 500 ρεφεραλς είναι ενεργοί και βλέπουν διαφημίσεις τότε κάθε μήνα θα παίρνετε προμήθεια μερικές εκατοντάδες δολάρια τον μήνα.
Για να κάνετε εγγραφή ένα φίλο σας θα πρέπει να τους στείλετε το ρεφεραλ λίνκ σας έτσι ώστε να κάνουν εγγραφή.
Παρακολουθείστε πιο κάτω ένα βίντεο για το πως μπορείτε να αξιοποιήσετε το Clixsense στο μέγιστο και να αποκτήσετε περισσότερα κέρδη.
Tags :

1 σχόλιο:

  1. Παρόμοιο site είναι και το neobux, που έχει και ενοικιαζόμενους referrals. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας χρησιμοποιήσει το link
    https://www.neobux.com/?r=Philip74

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts

Accordition