Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Στρατηγική για το Paidverts

| No comment


Στην ιστοσελίδα αυτή δεν υπάρχει η δυνατότητα να ενοικιάσετε ρεφεραλς (εργάτες) αλλά ευτυχώς υπάρχει η δυνατότητα να προσκαλέσετε φίλους και γνωστούς σας για να κάνουν εγγραφή κάτω από τον σύνδεσμο σας
Πως λειτουργεί το PaidVerts; 
Όπως όλα τα PTC βλέπουμε διαφημίσεις και κερδίζουμε ένα άλφα ποσό,η βασική διαφορά με τα ποιο πολλά απο τα υπόλοιπα PTC είναι ότι εδώ δεν έχουμε Rented Refferals(Ενοικιασμένους εργάτες), Μόνο Direct Refferals( Άμεσους που τους προσκαλούμε μέσο του link που μας παρέχει η σελίδα).
Πάμε στο κύριο θέμα μας που είναι πως να βγάλουμε χρήματα
Το PaidVerts είναι διαφορετικό απο τα υπόλοιπα PTC και χρειαζόμαστε υπομονή στην αρχή, Οι πρώτες μας διαφημίσεις στο Site θα μας πιστώνουν BAP(Bonus Ad Points ή αλλιώς ,Πόντους για να βλέπουμε διαφημίσεις που θα μας δώσουν χρήματα).
Στην αρχή σε καθημερινή Βάση θα βλέπουμε 8 τέτοιες διαφημίσεις που η καθεμία θα μας δίνει 25 BAP, οπότε 8*25=200 . Με τα 200 BAP θα έχουμε το δικαίωμα να δούμε διαφημίσεις αξίας 0,10$ . Οι διαφημίσεις που μας πιστώνουν χρήματα εμφανίζονται σταδιακά και δεν είναι στάνταρ. Και μας περιμένουν για να τις "μαζέψουμε" 18 ώρες. Αυτό θα συνεχίζει να γίνεται μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να έχουμε στο "MY BALANCE" 1 Ευρώ.
Όταν φτάσουμε σε αυτό το σημείο το PaidVerts μας δίνει την ευκαιρία με το 1 Ευρώ να το κάνουμε 1.55 και επίσης ακόμα να διαφημίσουμε κάποιο δικό μας Site-Iστοσελίδα. Φτιάχνουμε μια διαφήμιση λοιπόν και το 1 Ευρώ φεύγει και στο λογαριασμό μας πιστώνονται 3100 BAP. Που σημαίνει διαφημίσεις αξίας 1.55$. (Πρέπει να κάνουμε κλικ σε όσες μας δοθούν φυσικά και όχι να μπαίνουμε κάθε 5 μέρες).
Κάθε αρχή και δύσκολη λοιπόν αλλά στην συνέχεια απολαμβάνουμε τα κέρδη μας τα οποία θα τα βλέπουμε να πολλαπλασιάζονται. Επίσης ένα τίπ για τους τολμηρούς και τυχερούς της σελίδας. Το PaidVerts διαθέτη ένα Μίνι-Καζινό που μπορείς σε διάφορα παιχνίδι όπως Ρουλέτα-Κίνο και άλλα πολλά να ποντάρεις τα BAP σου και να τα πολλαπλασιάσεις με αποτέλεσμα να πολλαπλασιάσεις και τα κέρδη σου φυσικά χωρίς να επενδύσεις δεκάρα εννοείτε.
Για να κάνετε εγγραφής ένα φίλο σας θα πρέπει να τους στείλετε το ρεφεραλ λίνκ σας έτσι ώστε να κάνουν εγγραφή. 
Tags :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts

Accordition